fredag 9 juli 2010

Konstruktionsritningar, djurliv och familj...

Nu får vi officiellt börja bygga. Efter många dagar och nätter av konstruktionsritande har vi nu fått ett muntligt okej från kommunen att göra teori till praktik. Fast just nu vill vi bara vila... Men snart sätter vi igång. Kom gärna förbi och ge oss en hjälpande hand under semestern! Vi utlovar skön skugga, ett rikt djurliv, kaffe i solgläntan och kanske till och med träningsvärk dagen efter.

Djurlivet är väldigt levande i bokskogen. Och eftersom vi bor och lever så nära alla djuren känns dom som familj (lite jobbigt att tänka på när det gäller mössen, som ju antagligen går en dyster framtid till mötes när vår älskade minitiger flyttar in). Så som sig bör har några av familjemedlemmarna fått namn...


Tord the tordyvel



Lisbet Salamander



En kopparödla som ännu inte fått nåt namn. Tips anyone?

Hassan the hasselmus, Edvard the frog och Morris the morkulla (21.15) (Sorry Hanna och Pär, men det är ett fint namn!!) bor också hos oss men har ännu inte fastnat på bild. Fästingar, spindlar och myggor finns det också gott om men dom är inte riktigt familjära och förblir namnlösa.

En annan familjemedlem som, till vår glädje, ofta besöker oss i vår skog är Malin. Hon bidrar med inspiration, glädje, markservice och skratt.

Malin vid solgläntan

Nu ska vi vila! Ses...

2 kommentarer:

  1. Hej,

    Det här blir sjukt spännande att följa :-) Ni verkar ha hittat en väldigt vacker plats.

    Ni är välkomna upp till oss i Jämtland om ni vill ta en paus så småningom!

    Ha det bäst,
    Mattias

    SvaraRadera